Eleccions municipals 2023

Ana Querol tornarà a ser la candidata a l'alcaldia de Manresa per En Comú Podem

De número 2 anirà el membre de Podem Pol Molina

Ana Querol encapçalarà la llista d'En Comú Podem a Manresa | ECP
per Redacció, 13 de setembre de 2022 a les 08:35 |
Ana Querol ha estat triada cap de llista d'En Comú Podem a Manresa per a les eleccions municipals de maig de 2023, en una assemblea conjunta de Manresa En Comú i Podem Manresa on també s'ha escollit a Pol Molina de Podem, com a número 2. Aquesta serà la segona vegada que es presenta a les eleccions de Manresa com a cap de llista dels comuns.

La coalició ha estat treballant aquests darrers mesos amb l'objectiu d'anar junts a aquestes eleccions i afirmen estar "preparats" i "amb ganes i il·lusió". El projecte, diu Querol, posarà el focus en la necessitat de "fer política útil". Per a la cap de llista, "això es tradueix en propostes per millorar les condicions de vida per als nostres veïns i veïnes especialment de les classes treballadores i populars", i afegeix, "sobretot en aquests moments, quan s'albiren temps complexos", fent referència a l'emergència climàtica, la crisi energètica i les conseqüències econòmiques de la guerra a Ucraïna.


La candidata afirma que, en aquest context, "ens emplacem a treballar per fer de Manresa una ciutat més verda, forta i resilient, on la ciutadania se senti protegida, que no deixi ningú enrere, per encarar el futur amb esperança i optimisme".

Per Pol Molina, la coalició "té la millor candidata" tot recordant que des del 2019, Querol, "sense ser al consistori, ha estat treballant i fent propostes, algunes tan rellevants com la recuperació del tren tramvia per Manresa i comarca, la proposta de rehabilitació de les Escodines i el nucli històric, aprovades ambdues pel Parlament, o la proposta del Consell de Prevenció i seguretat".


Ara, afegeix Molina, "continuarem treballant plegats en l'elaboració del programa i en el procés d'escolta dels veïns, entitats i associacions per seguir sumant més persones al projecte i arribar amb més força a les eleccions del mes de maig".

La resta de noms que conformaran la candidatura seran escollits més endavant, en una nova assemblea conjunta.

 

Participació