1 de 10
Fires

Fira Setembre i FiraStiu dinamitzaran aquest cap de setmana l'activitat comercial de Manresa

Del 16 al 18 de setembre el centre de Manresa s'omplirà d'expositors i paradistes que oferiran des de productes artesans fins a liquidacions d'estocs passant per vehicles d'ocasió, entre altres

Núria Masgrau, Tània Infante i Albert Tulleuda presentant les Fires de setembre | AjM
per Redacció, 12 de setembre de 2022 a les 16:25 |
Després d'uns mesos de descans estiuenc, torna a Manresa l'activitat firal amb algunes fires que ompliran el centre de la ciutat d'expositors. Del 16 al 18 de setembre, dues grans fires coincidiran per oferir a la ciutadania un espai expositiu de primer nivell.

De divendres a diumenge, tindrà lloc la Fira Setembre, on una setantena de paradistes ompliran la plaça Crist Rei i el primer i segon tram del passeig Pere III amb expositors d'alimentació, artesania i productes varis.


Per una altra part, el diumenge arribarà la 9a edició de la FiraStiu. Des de la plaça Onze de Setembre fins a la plaça Espanya, les millors botigues de Manresa liquidaran els estocs de la temporada, des de peces de roba fins a articles de cuina, juntament amb concessionaris de cotxes d'ocasió. La fira inclourà també un inflable infantil i un agility caní davant de l'edifici dels Sindicats

La unió de la Fira Setembre, organitzada per la Fundació Turisme i Fires de Manresa, i la FiraStiu, organitzada per la UBIC, s'ha traduït per tercer any en les Fires de Setembre de Manresa, una fira multisectorial que aposta per activar els negocis i botigues de la ciutat, i dinamitzar l'activitat firal d'aquesta.

 

Participació