A presó acusat de robar en una casa de Manresa mentre els propietaris dormien

L'individu és el mateix que va protagonitzar una baralla a la Granja Rosa el passat juliol i que va ser detingut dos dies després per un altre intent de robatori en un domicili

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos
Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos | Mossos
Redacció
12 de setembre del 2022
Actualitzat el 13 de setembre a les 15:12h
El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa ha decretat l'ingrés a presó per a un home, de 26 anys, acusat d'entrar a robar en una casa de Manresa mentre els propietaris dormien. Es dona el cas que el presumpte lladre és el mateix que el juliol passat va protagonitzar una violenta baralla a la Granja Rosa del carrer Barcelona i que va ser detingut dos dies després mentre intentava robar en un altre domicili de la capital del Bages.

Els fets es remunten al 27 d'agost, cap a les 3 de la matinada, quan un ciutadà es va despertar pel so d'una notificació al seu mòbil. Li acabaven d'arribar dos càrrecs fraudulents a la tarjeta bancària de més de 800 euros. Cap a 2/4 de 5 li va arribar una nova notificació d'un càrrec de 20 euros d'una benzinera de Manresa. Just en aquest moment es va adonar que tenia la finestra del menjador forçada i que li havien entrat a robar mentre dormia. El lladre li havia sostret dos moneders i, en un d'ells, hi havia la targeta amb la qual feia les compres fraudulentes.

Després de les investigacions, els Mossos van identificar i detenir l'autor dels fets el passat 8 de setembre a Manresa. L'home ja tenia antecedents per fets similars.