L'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal de Manresa comença aquesta setmana

Tot i que ja hi ha alguns cursos complets, les inscripcions encara estan obertes i es poden fer per internet o a les taquilles del teatre

Aula de Teatre d'Adults del Kursaal
Aula de Teatre d'Adults del Kursaal | MEES
Redacció
12 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:55h
L'Aula d'Arts Escèniques del Kursaal engega aquest dilluns el nou curs amb una àmplia oferta formativa de teatre i teatre musical per a totes les edats. Es tracta d'una oferta formativa municipal en el camp de les arts escèniques, que permet a l'alumnat descobrir i aprofundir d'una manera lúdica en les tècniques teatrals en un entorn professional com el del teatre Kursaal.

Aquest curs, l'Aula de Teatre ofereix diferents cursos adreçats als més petits: Teatre Petits per a nens i nenes de 4 a 6 anys, Teatre Infantil per a nens i nenes de 7 a 11 anys, Teatre Juvenil per a nois i noies de 12 a 17 anys, Teatre Musical Juvenil per a nois i noies de 12 a 16 anys que prepararan el musical Mean Girls, i Teatre Jove a partir de 14 anys. Pel que fa a l'Aula de Teatre d'adults, com a novetat d'enguany el Kursaal obre un grup de Teatre Adults específicament adreçat a majors de 55 anys que es durà a terme els dimecres de 8 a 10 del vespre. A banda, també es faran els cursos regulars de Teatre Adults, Teatre Adults Avançat, i Teatre Musical Adults, que presentaran el musical Kiss me Kate. I un any més es realitzarà el curs de Coreografies. Aquests cursos d'adults començaran el dilluns 19 de setembre, excepte el de majors de 55 anys, que iniciarà les classes el mes d'octubre.

En aquests moments ja hi ha tancats alguns cursos: Teatre Juvenil dels dijous i Teatre Adults. Per a la resta de cursos les inscripcions estan obertes i es poden fer per internet a https://www.kursaal.cat/formacio/cursos.