Neix el cicle Concerts Insòlits a l'Auditori de la Plana de l'Om de Manresa

Tindrà lloc de setembre a novembre amb This Frontier Needs Heroes, Pony Hunt i Hugo Race

Pony Hunt actuarà a Manresa el 16 d'octubre
Pony Hunt actuarà a Manresa el 16 d'octubre | Promocional
Redacció
12 de setembre del 2022
Actualitzat a les 9:43h
El programa Trilogy Rock de Ràdio Sant Joan, en antena des de fa més de 25 anys, organitza una nova proposta musical a Manresa durant els mesos de setembre, octubre i novembre. El cicle Concerts Insòlits es portarà a terme a l'Auditori de la Plana de l'Om.
 
La idea del programa de ràdio sempre ha estat la de difondre música amb l'afany d'apropar al públic propostes poc conegudes però de qualitat. Amb aquesta màxima, l'equip del programa radiofònic engega aquest cicle de concerts. 

Aquest cicle va iniciar-se amb un primer concert abans de l'estiu amb un artista de culte del blues i el country com Dik Banovich dels EUA, i seguirà, de setembre a novembre, amb tres artistes dels EUA i d'Austràlia que passaran per l'escenari de l'Auditori de la Plana de l'Om de Manresa. 

El cicle començarà el diumenge 18 de setembre amb el concert de This Frontier Needs Heroes, amb la seva música folk-rock amb tocs indie, procedent de Nashville.
 
Des de Nova Orleans arribarà la següent proposta el 16 d'octubre: Pony Hunt. No és la primera vegada que el delta blues i el folk d'aquest grup es poden escoltar a Manresa. El 2018 va fer un concert íntim a la Llibreria Papasseit, també organitzat per Trilogy Rock conjuntament amb la llibreria de llibres de segona mà. 

El tercer concert del cicle tindrà lloc el 6 de novembre amb el prolífic i prestigiós músic australià Hugo Race, en actiu des de 1978. Conegut pel seu pas pels Bad Seeds, tot acompanyant a Nick Cave, i alhora per haver estat membre de The Wreckery. 

Tots els concerts tindran lloc a les 12 del migdia. Fins el 17 de setembre es pot adquirir un abonament per als tres concerts al preu reduït de 22 euros al web d'Insòlits o a les taquilles del Kursaal. Per separat, el preu de l'entrada és de 8 euros per als concerts de This Frontier Needs Heroes i Pony Hunt, i de 10 euros per al concert d'Hugo Race.