El tècnic de l'Avinent Manresa Joan Lleonart s'incorpora a la junta de la Federació Catalana d'Atletisme

Substitueix Judit Ester com a secretari després de la seva renúncia per motius personals

Joan Lleonart, a la dreta, actuant com a secretari de la FCA
Joan Lleonart, a la dreta, actuant com a secretari de la FCA | FCA
Redacció
11 de setembre del 2022
Actualitzat a les 23:22h
El manresà Joan Lleonart s'ha incorporat a la junta directiva de la Federació Catalana d'Atletisme en qualitat de secretari de l'ens federatiu. El tècnic ha estat ratificat aquest dissabte en l'Assemblea Extraordinaria de la Federació que s'ha celebrat a la sala d'actes de l'edifici docent del Consell Català de l'Esport.

La presidenta de la Federació, la també manresana, Mercè Rosich incorpora Lleonart en el organigrama executiu de la Federació, substituint Judit Ester que per raons personals no ha pogut continuar en el càrrec. Lleonart se sent "il·lusionat de poder aportar i ajudar en el que sigui possible al projecte federatiu que Rosich ha engegat fa quasi sis mesos desde que va agafar la presidència". 

L'Assemblea extraordinaria va donar el tret de sortida a una jornada intensa de la família atlètica catalana amb la celebració del 1er Forum de clubs que va reunir representants dels clubs catalans per tractar temes de gran interès tant en l'àmbit tècnic com de gestió. 

La Diada de l'Atletisme català es va tancar amb la Festa de reconeixement dels millors atletes catalans del 2021 on també es van lliurar els guardons i diplomes de rècords assolits. El tanquista santfruitosenc Jan Diaz de l'Avinent Manresa va ser proclamat millor atleta català sub18, i la tanquista Marta Escalera, també del club manresà, va ser reconeguda com a millor atleta catalana sub14.

A nivells d'entitats, l'Avinent Manresa va estar reconegut com a Millor club català sub18 del 2021. Va recollir el guardó el directiu de l'entitat Manel Molera.