Arriba conduint beguda al tancat on es rodava el videoclip de Shakira i l'enxampa la Policia Local

La unitat d'atestats li ha obert diligències com a investigada per un delicte contra la seguretat del trànsit

Patrulla de la Policia Local de Manresa en una imatge d'arxiu
Patrulla de la Policia Local de Manresa en una imatge d'arxiu | Pere Fontanals
Pere Fontanals
11 de setembre del 2022
Actualitzat el 12 de setembre a les 10:44h
Encara que no ho sembli, no tothom savia que Shakira i Ozuna rodaven un videoclip al cor de la ciutat aquesta matinada de diumenge. Una conductora s'ha topat de nassos amb la zona de tancament i, per extensió, amb els agents de la Policia Local de Manresa que custodiaven l'espai tancat de rodatge a la Muralla del Carme després de sortir de festa.

Els fets han passat a 1/4 i cinc minuts de 5 de la matinada quan la conductora ha fer cas omís de la senyalització i s'ha trobat amb els agents de cara, que l'han fet aturar el vehicle i l'han sotmès a les proves d'alcoholèmia amb un resultat positiu de 0,79mg/l en aire espirat, més del triple del permès.

La unitat d’Atestats de Policia Local de Manresa ha obert diligències per investigar a la conductora del vehicle per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Un altre positiu a la carretera de Vic
Una hora més tard, passats 2/4 de 6 de la matinada, els agents de la Policia Local han aturat un vehicle a la carretera de Vic de Manresa que circulava sense portar els llums encesos. El conductor, un veí de Sant Fruitós de Bages, ha donat un resultat positiu de 0,98mg/l en aire espirat en les proves d'alcoholèmia a les que ha estat sotmès.

Com en el cas de la conductora, la Policia Local ha obert diligències per investigar a. conductor del vehicle per un delicte contra la seguretat del trànsit.