Bombers per terra i aire per entrar al pis d'una dona malalta que no obria per dins

Després d'intentar-ho per la teulada i tirant a terra el portal, el SEM s'ha pogut fer càrrec de la seva atenció

Bombers a la teulada de l'edifici adjacent per intentar entrar a l'habitatge
Bombers a la teulada de l'edifici adjacent per intentar entrar a l'habitatge | Pere Fontanals
11 de setembre del 2022
Actualitzat a les 14:50h
Bombers per la teulada del bloc adjacent, altres colpejant el portal de l'escala. Aquest diumenge al matí, els bombers han hagut d'aguditzar l'enginy per intentar entrar al pis d'una dona que havia trucat a emergències informant que es trobava molt malament i que no havia obert als sanitaris del SEM.

Els fets han passat sobre 1/4 d'11 del matí a la travessera de Santa Llúcia, al Barri Antic de Manresa. La dona, que es trobava sola al pis, ha trucat a emergències perquè es trobava molt malament, però quan els sanitaris han arribat a lloc ningú no els ha obert la porta.

Davant de la situació, i tement per l'estat de la dona, el SEM ha avisat als Bombers per a què els obrissin la porta. Amb l'arribada dels Bombers, la situació ha seguit igual i després de comprovar que no podien accedir a l'escala, els bombers han fet servir un camió escala per accedir-hi per la teulada de l'edifici adjacent, sense aconseguir-ho.

La següent mesura ha estat més expeditiva i els bombers han començat a colpejar el portal per tirar-lo a terra, però abans que això succeís, la dona ha obert les portes. Mentre passava tot plegat, la família de la dona s'ha acostat fins a l'habitatge per fer-se'n càrrec. Un cop ha estat atesa pel personal del SEM, la família l'ha acompanyat al CUAP Bages per a la seva atenció més profunda.

En l'operatiu també ha actuat la Policia Local de Manresa, ja que s'ha hagut de tallar el carrer Santa Llúcia.