L'Ajuntament de Castellbell ofereix ajuts de 1.000 euros per obres als habitatges

Cobrirà el 70% del cost de les obres de manteniment, reparació, rehabilitació o millora de les condicions sanitàries dels habitatges

Accés a l'Ajuntament de Castellbell
Accés a l'Ajuntament de Castellbell | AjCbiV
Redacció
08 de setembre del 2022
Actualitzat a les 21:58h
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha obert una convocatòria d'ajuts amb una dotació global de 10.000 euros per finançar actuacions de manteniment, reparació, rehabilitació o millora i adequació de les condicions sanitàries dels habitatges del municipi. El consistori ofereix ajuts d'un màxim de 1.000 euros per cobrir el 70% del cost de les obres que també inclouen la rehabilitació i millora de façanes i aquelles actuacions per assegurar el compliment de les obligacions que corresponen al manteniment i conservació dels edificis.

L'alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia, apunta que "ens hem fixat com a objectiu conscienciar els veïns i veïnes de la importància que compleixin els seus deures d'ús, conservació i rehabilitació dels edificis existents en la mesura que quedi afectada la seguretat dels vianants i la preservació del patrimoni i la qualitat del paisatge urbà".

Termini vigent
Els ajuts s'adrecen al conjunt de veïns del municipi i les obres s'hauran de contractar a empreses amb el domicili fiscal a Castellbell i el Vilar amb la voluntat d'incentivar l'activitat del sector dels professionals de la construcció i de les instal·lacions. La convocatòria és oberta fins al 4 d'octubre i cal presentar tota la documentació a través de la pàgina web municipal.