1 de 10
Política

Els diputats Ferran Bel i Sergi Miquel del Grup Plural del Congrés visiten les universitats manresanes

Ho han fet acompanyats del candidat a l'alcaldia per Impulsem Manresa, Joan Vila

Ferran Bel, Joan Vila i Sergi Miquel davant d'UManresa | Impulsem
per Redacció, 7 de setembre de 2022 a les 17:09 |
Aquest dimarts, els diputats Ferran Bel, portaveu del Grup Plural, vinculat al PDECat, a la comissió d'Hisenda al Congrés dels diputats, i Sergi Miquel, membre del Grup de la comissió de ciència i universitats a les Corts espanyoles, han visitat les universitats de Manresa. El candidat a l'alcaldia per Impulsem Manresa, Joan Vila, els ha acompanyat al llarg del dia i els ha explicat la seva visió de la situació anímica, social i econòmica de la ciutat, els reptes als quals s'enfronta i com "el projecte Impulsem Manresa vol tornar a il·lusionar els conciutadans".

Durant el matí, els diputats, juntament amb el, han visitat la UManresa - FUB on han estat rebuts per la direcció, que els ha compartit la història de la institució i el projecte universitari. Així mateix, Sergi Miquel ha emplaçat la universitat a debatre la nova llei universitària que s'està tramitant al Congrés dels diputats.


A mitja tarda, els equips s'han desplaçat uns metres i s'han reunit amb la direcció de la UPC Manresa i amb la presidenta de la Cambra de Manresa i el president de PIMEC Bages a fi de conèixer de primera mà el projecte de la Fàbrica Nova i interessar-se per l'inici del nou curs universitari. Finalment, les parts s'han emplaçat a mantenir els contactes i treballar conjuntament per fer-ne un projecte de país amb abast nacional.

 

Participació