La Festa Major de Cardona altera la recollida porta a porta de diversos carrers

Durant els vespres l'Ajuntament habilitarà tres punts de recollida a l'avinguda Rastrillo, plaça del Vall (Font) i portal de Sant Miquel

Presentació de la Festa Major de Cardona, divendres passat
Presentació de la Festa Major de Cardona, divendres passat | Pere Fontanals
Redacció
07 de setembre del 2022
Actualitzat a les 17:03h
Des del divendres 9 de setembre fins el dimarts 13 de setembre el servei de porta a porta de Cardona es veurà alterat en alguns carrers de la vila a causa de la celebració de la Festa Major.

Els carrers afectats són carrer Cambres, carrer Flors, carrer Major, plaça Mercat i carrer Escasany, carrer Fira i plaça de la Fira, carrer Convent, plaça Portalet, carrer Sant Miquel, carrer Creu, carrer Nou, plaça del Vall, carrer Abat, carrer Teatre, carrer Dr. Merli i carrer Nou.

Els veïns i comerços d'aquests carrers, les nits del divendres dia 9 al dilluns dia 12, hauran de dipositar les seves deixalles, de 20.00h a 22.30h, amb la fracció que toqui a alguna de les tres ubicacions habilitades per l'Ajuntament per facilitar la recollida: avinguda Rastrillo, plaça del Vall (Font) i portal de Sant Miquel. Als tres punts hi haurà un operari de l'empresa de recollida per recollir les deixalles. En aquest sentit, també s'ha articulat un servei de recollida especial per al sector de la restauració del nucli antic. A més, el proper dimarts 13 de setembre no hi haurà la recollida de cartró i paper dels comerços com seria habitual. 

Per qualsevol dubte es pot trucar o enviar un missatge al 662 17 22 91 (informadora del porta a porta), enviar un mail a cardonaneta@cardona.cat, o adreçar-se a l'Oficina d'Atenció al Porta a Porta (Planta Baixa Ajuntament de Cardona) en els següents horaris: Dilluns i dimecres de 9.30h-13.00h; divendres de 16.00h-19.30h, i el primer dissabte de cada mes de 10.00h-14.00h.


L'Oficina d'Atenció al públic del porta a porta també estarà oberta aquest dijous i dissabte al matí per a qualsevol incidència d'aquests dies amb el servei o recollides especials pel comerç i la restauració.
Arxivat a