Obres

Les obres del centre social del barri de Sant Jaume de Súria començaran dimecres

El futur equipament disposarà d'una sala polivalent i dependències per a l'activitat veïnal, despatx, magatzem i espais de serveis

Espais del futur centre social del barri de Sant Jaume | AjSú
per Redacció, 6 de setembre de 2022 a les 21:18 |
Les obres del centre social del barri de Sant Jaume de Súria s'iniciaran aquest dimecres 7 de setembre, d'acord amb la data prevista per l'empresa adjudicatària. Aquesta actuació forma part de les actuacions que s'estan desenvolupant per a la remodelació interior d'aquest barri surienc.

El nou centre social tindrà una superfície construïda de 186,2 metres quadrats, amb accés des del carrer Sant Jaume. Els espais de l'equipament s'adaptaran a l'estructura que ha estat construïda a l'antiga illa de Sant Jaume en les anteriors fases de la remodelació interior del barri.


Les obres del centre social tindran una durada aproximada de quatre mesos. El pressupost de licitació del projecte és de 157.554,70 euros, IVA inclòs.

El futur centre social del barri de Sant Jaume disposarà d'una sala polivalent i dependències per a l'activitat veïnal, despatx, magatzem i espais de serveis.

 

Participació