Alumnes de l'Institut Escola del Pont de Vilomara comencen el curs sense taula, ni cadira, ni ordinador

Els serveis territorials asseguren que aquesta setmana estarà resolta la incidència que afecta 56 alumnes de primer d'ESO

Aula sense taules ni cadires a l'Institut Escola Pompeu fabra del Pont de Vilomara
Aula sense taules ni cadires a l'Institut Escola Pompeu fabra del Pont de Vilomara | Cedida
06 de setembre del 2022
Actualitzat a les 17:15h
Els 56 alumnes de primer d'ESO de l'Institut Escola Pompeu Fabra del Pont de Vilomara es van trobar l'aula buida dilluns quan van arribar a classe en el primer dia de curs. Buida del tot, fins al punt que no hi havia ni taules ni cadires ni, molt menys, altres elements com els ordinadors.

Els Serveis territorials d'Educació a la Catalunya Central han explicat a NacióManresa que el problema es resoldrà aquesta mateixa setmana. Pel fet de tractar-se d'un institut escola, la direcció del centre va solicitar als Serveis territorials que els alumnes de secundària comencessin el curs junt amb els de primària i se'ls va autoritzar a fer-ho.

L'avançament de l'entrada dels alumnes d'ESO al passat dilluns va comportar, però, una sèrie de desajustaments que s'han traduït en el fet que el mobiliari d'aquests grups no ha arribat a temps a l'aula. Des del centre esperen que el problema se solucioni ràpidament per poden iniciar el curs de primer d'ESO amb normalitat.