Sant Fruitós de Bages acollirà un any més la Copa Bages de bàsquet i vòlei

Els partits es disputaran del 9 al 24 de setembre al pavelló municipal d'esports

El CB Santpedor es va emportar la Copa Bages masculina de 2021
El CB Santpedor es va emportar la Copa Bages masculina de 2021 | AjSFB
Redacció
06 de setembre del 2022
Actualitzat el 07 de setembre a les 9:27h
Sant Fruitós de Bages acollirà de nou la disputarà de la Copa Bages 2022 de bàsquet i vòlei del 9 al 24 de setembre al pavelló municipal d'esports.

La Copa Bages de bàsquet arribarà enguany a la seva 34a edició en categoria masculina i a la 28a edició en femenina. També se celebrarà la 5a edició de la Mini Copa Bages i la 4a de la Copa Bages de voleibol.

En la competició masculina es jugarà una fase prèvia del 9 al 16 de setembre per determinar els rivals a les semifinals del CB Artés B i el CB Vilatorrada, que es jugaran dissabte 17 de setembre i la final, que es jugarà diumenge 18 a 2/4 de 8 del vespre.

En la categoria femenina s'enfrontaran en les semifinals de dissabte 17 de setembre el Femení Osona contra l'ASFE A i el Manresa CBF contra el JET Terrassa. La final serà diumenge a 3/4 de 6 de la tarda entre els equips guanyadors de cada semifinal.

Enguany també se celebrarà la cinquena edició de la Mini Copa Bages, tant en categoria masculina com en femenina, que es disputarà el matí del dissabte 24 de setembre. Dins d'aquest calendari també es disputarà la quarta Copa Bages de vòlei, una competició que demostra l’arrelament d'aquest esport al municipi.

La Copa Bages està coorganitzada per l'ASFE, l'AEE Paidos, l'Escola de Bàsquet, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Federació Catalana de Basquetbol.