En Comú Podem explica els descomptes del transport públic a l'estació de Rodalies de Manresa

Hi han participat Josep Joan Roda del Consell Comarcal i Ana Querol i Pol Molina de Manresa En Comú Podem

Membres d'En comú Podem Bages a l'estació de Rodalies de Manresa
Membres d'En comú Podem Bages a l'estació de Rodalies de Manresa | ECP
Redacció
06 de setembre del 2022
Actualitzat a les 9:42h
En Comú Podem del Bages ha explicat els descomptes del transport públic a usuàries del tren des de l'estació de la Renfe de Manresa. Hi han participat Josep Joan Roda, conseller comarcal, i Ana Querol i Pol Molina, de Manresa En Comú Podem, acompanyats d'altres militants i activistes.

Des de primera hora del matí d'aquest dimarts, han repartit fulletons on s'explica la mesura aprovada pel govern de l'Estat de rebaixa en el transport públic, que ha estat impulsada per En Comú Podem.

En paraules de Roda, "en un context d'emergència climàtica, la resposta a la inflació i a la crisi energètica ha de començar per afavorir el transport públic, per aquest motiu vam proposar aquestes mesures que beneficiaran a milers de ciutadans arreu de Catalunya".

Al seu torn, Querol i Molina destaquen que "és un orgull per nosaltres fer aquesta acció informant els nostres veïns i veïnes, ja que els descomptes són també mesures de justícia social i ajudaran a arribar a final de mes a les persones treballadores i els joves i estudiants que som qui més utilitzem el transport públic".