«Una temporada per recordar», el llibre que reviu la temporada històrica del Baxi Manresa

L'obra serà presentada el proper dia 12 de setembre al pati del Teatre Kursaal

Portada del libre «Una temporada per recordar»
Portada del libre «Una temporada per recordar» | Parcir
Redacció
05 de setembre del 2022
Actualitzat a les 17:41h
El proper 12 de setembre a les 7 de la tarda, el Baxi Manresa presentarà el llibre Una temporada per recordar amb fotografies de Joaquim Alberch i textos i coordinació de Damià Badia, que ha estat editat per Parcir. Més de 150 pàgines d'imatges a tot color que permetran els aficionats del Bàsquet Manresa tenir un record de la temporada 2021-22, un any molt especial. L'acte de presentació del llibre es farà al pati del teatre Kursaal.

La darrera temporada del Baxi Manresa va deixar imatges que val la pena tenir guardades. Per poder-ho fer, el Baxi Manresa, en col·laboració amb l'editorial manresana Parcir, ha editat un llibre fotogràfic ple d'imatges per al record: la Copa de Granada, el desplaçament massiu per a la Final Four de Bilbao, i els incomptables partits amb celebracions al Nou Congost, començant pel títol de la Lliga Catalana. L'obra tindrà un preu de 17 euros, i el pròleg ha anat a càrrec de l'entrenador del Baxi Manresa: Pedro Martínez.

L'autor del llibre, Joaquim Alberch, serà a la presentació, juntament amb qui n'ha escrit els textos, el cap de comunicació del club, Damià Badia, que conduirà l'acte. Els acompanyarà el president del Bàsquet Manresa, Jordi Serracanta, i diversos protagonistes de la temporada passada. El llibre es podrà comprar a partir del mateix dia de la presentació, en una parada que s'habilitarà al mateix pati del Teatre Kursaal.
Arxivat a