L'associació L'Era presenta un catàleg de les setze formacions que farà aquest curs

Estan orientades a capacitar les persones per a la vida al camp respectant-ne el seu entorn natural

Un dels cursos és de poda en altura
Un dels cursos és de poda en altura | Arxiu
Redacció
05 de setembre del 2022
Actualitzat a les 17:21h
L'associació L'Era ha publicat un catàleg que descriu les setze formacions programades per aquest curs 2022-2023. Amb un total de 210 hores de classe, les temàtiques són molt diverses però totes orientades a capacitar les persones per a la vida al camp respectant-ne el seu entorn natural. 

Per exemple, hi ha una formació d'apicultura ecològica, una d'elaboració de conserves, una de plantacions naturalistes adaptades al clima mediterrani o un taller de cuina solar. En el professorat s'hi troben especialistes com el Tomàs Llop, en el curs de poda natural, la Raquel Servitja, en el de cria ecològica de cabres i ovelles, o el Cesc Balanzó, en el d'arboricultura en alçada. 

Per a fer possible aquesta programació, l'associació compta amb el suport de més de 350 sòcies, així com amb la col·laboració de l'Escola Agrària de Manresa i de l'Institut d'Agricultura i Jardinera Les Garberes, de Castellar del Vallès. 

Per a facilitar l'accés a la formació, L'Era ofereix un descompte a persones que estiguin a l'atur, a menors de 25 anys o a alumnes dels centres educatius amb qui col·labora. També s'aplica un descompte a les sòcies de l'entitat, així com a les subscriptores de la revista Agrocultura, que publica la mateixa. 

Les persones interessades poden inscriure's a botiga.associaciolera.org, a través del correu electrònic [email protected] o als telèfons 938 787 035 / 672 337 305.