Orozco aplega 1.100 persones al Silenci

Redacció
19 de març del 2010
576_12690041022010-03-18Orozco_084
576_12690041022010-03-18Orozco_084 | david garriga
Orozco es va posar el públic de Silenci a la butxaca. David Garriga

Antonio Orozco va ser ahir el protagonista del segon concert celebrat a la Sala Silenci. 1.100 persones van gaudir del concert –que forma part de la gira RenovatioTour'10- i de l'entrega i la complicitat del cantant i els músics, que es van saber ficar el públic a la butxaca. Fins a Manresa s'hi van desplaçar fans fins i tot des de Sevilla i València.

Durant prop de dues hores, una audiència entregada i d'edats diverses va seguir amb entusiasme les peces del cantant de l'Hospitalet, fins a corejar insistentment el nom de l'artista que es va emocionar, es va llençar diverses vegades sobre el públic i va regalar un segon bis als assistents amb dues cançons més fins a acabar extasiat sobre l'escenari. Finalment, com a colofó del concert, Orozco i els seus músics, també totalment entregats a l'espectacle, van delectar els assistents amb una coreografia a l'estil Michael Jackson.

L'obertura del concert va anar a càrrec de Raúl Pulido, un músic primerenc que Orozco apadrina, i amb qui formen duet en la gira RenovatioTour'10.

El pròxim concert, Pastora
La programació estable de música a Silenci continuarà amb les actuacions de Pastora (22 d'abril) i Macaco (27 de maig). Les entrades es poden adquirir al servei del Telentrada de Caixa Catalunya i a les oficines de la sala. Per a més informació consulteu la pàgina web www.silencimanresa.com o adreceu-vos al telèfon 93 877 68 48.

Silenci, Premi a la Innovació i la Qualitat
Per una altra part la sala de festes Silenci va ser guardonada amb el premi a la Innovació i la Qualitat en la Gala de l'Oci Nocturn Català, organitzada per la FECASARM, la patronal més nombrosa i representativa del sector de l'oci nocturn de Catalunya.

Aquest guardó reconeix la tasca de persones o empreses que han contribuït durant l'any a millorar la qualitat de l'oci nocturn oferint un tret diferencial en els seus locals, tant a nivell arquitectònic i decoració d'interiors, com oferint un producte o acció original diferenciats.