Triple medalla de plata de Montserrat Gomariz al Campionat d'Europa de natació màster

La nedadora del CN Manresa va competir en els 50 i 100 metres papallona i en els 200 metres estils

Montserrat Gomariz amb les tres medalles d'argent a Roma
Montserrat Gomariz amb les tres medalles d'argent a Roma | CNM
03 de setembre del 2022
Actualitzat el 05 de setembre a la 13:29h
La nedadora màster i presidenta del CN Manresa-Arqué, Montserrat Gomariz, ha participat en el Campionat d'Europa màster de natació que s'ha disputat a Roma en les dues distancies de papallona, els 50 i 100 metres, així com en els 200 metres estils individuals.

Les actuacions de la nedadors bagenca l'han portat a la medalla d'argent en cada una de les proves en la categoria de 50-54 anys. En els 100 metres papallona, superada per la italiana Franca Bosisio (1'07"55), que aconseguia amb aquesta marca superar el record del món. La nedadora catalana va completar el recorregut en 1'12"58.

En els 200 metres estils individuals, el seu registre, 2'47"53, també la van situar en el segon lloc, superada també per una nedadora local, Manuela Maltianti (2'41"55).

Finalment, en els 50 metres papallona, es va tornar a trobar amb una rival invencible, Franca Bosisio (30"27) que va deixar a Montserrat Gomariz segona amb un registre de 31"72.