Detingut un home que hauria abusat sexualment de cinc nenes a la piscina de Sant Vicenç

La detenció es va fer dimarts gràcies a l'ajuda de tres mares que el van identificar pel carrer

Imatge d'arxiu de les piscines de Sant Vicenç de Castellet
Imatge d'arxiu de les piscines de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
02 de setembre del 2022
Actualitzat el 04 de setembre a les 17:12h
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts un home de 55 anys acusat de fer tocaments a cinc nenes de de 7 a 9 anys a les piscines municipals de Sant Vicenç de Castellet. El detingut va ser reconegut per tres mares que el van identificar pel carrer i el van denunciar.

El detingut té antecedents per abús de menors. De fet, havia estat cinc anys a presó complint condemna i feia poc que n'havia sortit.

Durant els mesos d'estiu, el presumpte pederasta s'hauria guanyat la confiança de les nenes i els hauria fet tocaments. El detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar als jutjats.

L'Ajuntament es presentarà com a acusació particular
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet vol presentar-se com acusació popular en el cas del veí detingut per presumpte abús sexual a menors a la piscina municipal per tal de poder seguir l'evolució judicial del cas. El consistori i la Policia Local han col·laborat en la investigació dels fets per ajudar a identificar i detenir el presumpte autor.

En paral·lel, l'Ajuntament s'ha reunit amb les famílies de les menors afectades per aquest cas i els ha ofert suport psicològic i una atenció especialitzada, que han acceptat.

Mitjançant un comunicat, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha expressat el seu rebuig a qualsevol acció o comportament d'assetjament o abús sexual, i ha reiterat el seu suport a les víctimes i als seus familiars tot destacant la ràpida actuació dels cossos de Policia Local i Mossos d'Esquadra en la seva identificació.