Santpedor finalitza les obres d'accés a la nova escola la Serreta

Està previst que les obres de la nova escola estiguin enllestides a finals d'any

Fi de les obres a l'entorn de la nova escola la Serreta de Santpedor
Fi de les obres a l'entorn de la nova escola la Serreta de Santpedor | AjStp
Redacció
02 de setembre del 2022
Actualitzat el 03 de setembre a les 0:03h
Aquesta setmana han finalitzat les obres de nova urbanització d'un tram del carrer Pau Casals de Santpedor, situat davant de la nova escola la Serreta, equipament actualment en construcció.

El projecte d'urbanització, que ha tingut una durada aproximada de tres mesos i un cost de prop de 200.000 euros, ha fet arribar les xarxes de serveis al nou CEIP La Serreta, dona accés als vianants i ha creat un ampli accés davant de la nova escola per facilitar la recollida d'alumnes amb vehicle.

El projecte també inclou la creació de voreres davant dels accessos de l'escola, la creació d'una zona de petó i adeu, la creació de les xarxes de serveis i telecomunicacions i la propera col·locació de mobiliari urbà, entre d'altres.

El nou edifici s'estrenarà a principis del 2023
Està previst que les obres de la nova escola, que està portant a terme el departament d'Educació des de finals del 2020 en uns terrenys cedits per l'Ajuntament de Santpedor, estiguin enllestides a finals d'any. El trasllat definitiu del mobiliari es faria durant les vacances de Nadal, i per tant, el segon trimestre d'aquest nou curs escolar ja es faria al nou edifici de la Serreta. 

Arxivat a