1 de 10
Montserrat

Josep Antoni Díaz-Pavón farà dissabte la professió temporal com a monjo de Montserrat

És llicenciat en Psicopedagogia i en Periodisme i diplomat en Magisteri, i actualment cursa els estudis de teologia

Josep Antoni Díaz-Pavón | AbM
per Redacció, 1 de setembre de 2022 a les 17:05 |
Dissabte 3 de setembre, Josep Antoni Díaz-Pavón farà la professió temporal per tres anys com a monjo de Montserrat. Serà durant la missa conventual, que presidirà l'abat Manel Gasch, a partir de les 11 del matí –es podrà seguir en directe a través de Montserrat Ràdio i TV)-.

Josep Antoni Díaz-Pavón i Gómez, natural d'Elda (diòcesi d'Oriola-Alacant), té 38 anys (nascut el 2 de novembre de 1983). Va iniciar el postulantat l'any 2018 i va entrar al noviciat el 6 d'agost de 2020. És llicenciat en Psicopedagogia i en Periodisme i diplomat en Magisteri.


En el decurs de la missa de dissabte, Josep Antoni Díaz-Pavón dipositarà sobre l'altar, al costat del pa i del vi que seran consagrats, el document de professió que haurà escrit. Així, des d'aquest moment, la seva vida, que ja estava empeltada amb la del Crist pel baptisme, esdevindrà una ofrena al Pare estretament unida a la donació que Jesucrist fa d'ell mateix al Pare en l'Eucaristia. Aquest escrit el llegirà públicament, el signarà i el mostrarà als monjos presents, i el lliurarà a l'abat. Posteriorment, l'abat farà sobre ell una pregària especial.

A partir de dissabte, Josep Antoni seguirà el període de formació filosòfico-teològica, i a més treballarà en diferents seccions del monestir, especialment, al taller d'enquadernació.

 

Participació