«Bob Marley for babies» de La Petita Malumaluga encetarà diumenge la programació d'Imagina't

És un muntatge per a la primera infància, recomanat de 0 a 3 anys, que es podrà veure en tres sessions al Kursaal

La Petita Malumaluga portarà «Bob Marley for babies» al Kursaal
La Petita Malumaluga portarà «Bob Marley for babies» al Kursaal | Promocional
Redacció
01 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:28h
La programació per a públic familiar d'Imagina't arrencarà aquest diumenge, 4 de setembre, al Kursaal amb tres funcions (a les 4, 5 i 6 de la tarda) de l'espectacle Bob Marley for babies de la Cia La Petita Malumaluga, un muntatge participatiu amb música i dansa recomanat de 0 a 3 anys. 

Quatre ballarines que canten, o quatre cantants que ballen, i una violoncel·lista que interpreten sofisticats arranjaments vocals dels grans temes de Bob Marley, una de les principals icones culturals afroamericanes del segle XX. Això és Bob Marley for babies, una explosió d'energia cantada i ballada, en què els nens i les nenes, situats a l'interior d'una escenografia immersiva a 360 graus, són en tot moment, els protagonistes.

La Petita Malumaluga torna al Kursaal, on ja vam poder veure Bitels per nadons, per crear ponts entre les reivindicacions panafricanistes i d'igualtat de Marley, i les causes feministes en diverses etapes de la vida de la dona i en diferents regions del món. Música, dansa, participació, tecnologia, reflexió i nous llenguatges escènics per al públic més exigent: la primera infància i les seves famílies. 

L'espectacle, que té una durada de 40 minuts, està interpretat per Daniela Fumadó, Ona Pla, Elsa Meneses, Sara Sambola i M. Rosa Pons

Les entrades per veure Bob Marley for babies, tenen un preu únic de 10 euros i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà el dissabte 17 de setembre a l'Espai de la Plana de l'Om amb l'espectacle Patufet de la Cia La Puntual.