Obertes les inscripcions a la Taula de Salut Comunitària de Sant Joan de Vilatorrada

L'Equip d'Atenció Primària promou un grup de treball estable on compartir inquietuds i propostes de millora de l'atenció primària i planificar noves activitats de salut comunitària

Reunió de l'EAP Sant Joan amb representants dels ajuntaments als que dona cobertura
Reunió de l'EAP Sant Joan amb representants dels ajuntaments als que dona cobertura | ICS
Redacció
01 de setembre del 2022
Actualitzat a les 11:24h
L'Equip d'Atenció Primària (EAP) Sant Joan de Vilatorrada promou la creació de la Taula de Salut Comunitària, un espai de trobada que estarà format per professionals de l'Equip d'Atenció Primària, representants dels ajuntaments, entitats i ciutadania. El 21 de setembre, de 19 a 20.30 h, a la sala d'actes del Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació (CIO) Cal Gallifa, se celebrarà una sessió informativa, oberta a la ciutadania dels municipis als quals dona servei l'EAP: Sant Joan, Fonollosa, Rajadell i Aguilar de Segarra. Les inscripcions per assistir-hi ja estan obertes i es poden fer en aquest enllaç.

La voluntat és que el nou espai estigui format per professionals de la salut i la farmàcia, representants polítics, entitats del territori i la ciutadania, amb l'objectiu que esdevingui un grup estable de treball on poder compartir inquietuds i propostes de millora de l'atenció primària i planificar noves activitats de salut comunitària. Alhora, serà un espai d'escolta activa que permetrà a professionals de l'atenció primària de l'Institut Català de la Salut (ICS) explicar la tasca que fan i com s'organitzen, i també atendre les consultes i dubtes de la població.

Aquesta primera sessió del dia 21 de setembre ha de servir per escollir les persones que constituiran la Taula de Salut Comunitària. La voluntat és que aquest grup estable de treball realitzi, a partir de setembre, reunions periòdiques trimestrals, cadascuna en un dels municipis implicats en aquesta iniciativa.