Una desena d'autobusos sortiran del Bages i el Moianès cap a la manifestació de l'Onze de Setembre

A l'espera de la demanda que hi pugui haver a les poblacions més importants, la xifra queda molt lluny dels gairebé seixanta autobusos que es van omplir el 2019, just abans de la pandèmia

Imatge d'arxiu d'un au8tobús anant als actes de la Diada a Barcelona
Imatge d'arxiu d'un au8tobús anant als actes de la Diada a Barcelona | Pilar Màrquez Ambròs
Pere Fontanals
31 d'agost del 2022
Actualitzat a les 11:13h
Les ANC locals i les seus dels municipis per la Independència del Bages i el Moianès organitzen un mínim de deu autobusos per assistir el proper Onze de Setembre a la manifestació que es portarà a terme a Barcelona amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya organitzada per l'ANC i Òmnium. A l'espera de la demanda que hi pugui haver a les poblacions més importants, la xifra queda molt lluny dels gairebé seixanta autobusos que es van omplir per a la Diada de 2019, just abans de la pandèmia

Enguany, la manifestació de l'Onze de Setembre es farà a primera hora de la tarda i anirà de l'avinguda del Paral·lel fins a l'avinguda del Marquès de l'Argentera, davant de l'Estació de França.

Els autobusos del Bages i el Moianès sortiran de diversos indrets. De Cardona i farà l'eix del Cardener passant per Súria, Callús i Sant Joan de Vilatorrada; de Navàs, passant per Balsareny; d'Artés; de Sant Fruitós de Bages; de Manresa; de Sant Vicenç de Castellet passant per Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat; de Calders passant per Moià i Castellterçol, i de Castellnou de Bages i Santpedor.

Les inscripcions cal fer-les als punts habituals de cada municipi i el preu, depenent de cada cas, es troba al voltant dels 12 euros. Els autobusos sortiran al migdia i tornaran un cop finalitzada la manifestació.