La Festa Major de Navàs de l'Òliba s'acomiada amb la tradicional sardinada i botifarrada

Des de l'Ajuntament es destaca "les ganes de festa" que han demostrat els veïns del municipi "que han omplert totes les activitats"

Sardinada per finalitzar la Festa Major de Navàs
Sardinada per finalitzar la Festa Major de Navàs | Jaume Vilà
31 d'agost del 2022
Actualitzat a les 9:13h
La Festa Major de Navàs ha clos les activitats aquest dimarts amb la tradicional sardinada i botifarrada després d'una setmana de plens absoluts a tots els concerts, balls i activitats diverses proposades per la comissió organitzadora.

Si per alguna cosa serà recordada aquesta Festa Major és "per les ganes que la gent ha demostrat tenir de festa després de dos anys de restriccions per la pandèmia", segons ha explicat l'alcalde Genís Rovira, "i per la presentació de l'Òliba, el primer element del bestiari de festa del municipi, amb el seu ball i amb una comparsa formada per joves, la major part d'ells, dones".

La programació de nit ha estat en la que més s'han notat questes "ganes" de festa dels veïns de Navàs. Tots els concerts, des dels encarats cap als joves, fins als balls més convencionals, s'han omplert de gent que, a més, "han fet funcionar molt bé les barres", ha explicat Rovira.

Però si alguna cosa ha destacat per sobre de les demès, ha estat la presentació de l'Òliba. "Ha agradat molt tant la seva aparença com el seu ball, com el fet que la joventut i les dones se l'hagin fet seva", ha explicat l'alcalde.

Des de l'Ajuntament de Navàs es fa "una valoració molt positiva" de com ha anat la setmana, "amb molta participació i sense incidents".