Obertes les inscripcions a la segona edició de Castellbell i el Vilar en Marxa Contra el Càncer

Es portarà a terme l'11 de setembre amb un recorregut de 7 km per la Ruta del Romànic Montserratí que es podrà realitzar corrent o caminant

La marxa seguirà un tram de la Ruta del Romànic Montserratí
La marxa seguirà un tram de la Ruta del Romànic Montserratí | Fortuny
Redacció
30 d'agost del 2022
Actualitzat a les 9:58h
L'Associació Contra el Càncer a Castellbell i el Vilar organitza conjuntament amb l'Ajuntament de la localitat la segona edició del Castellbell i el Vilar en Marxa Contra el Càncer, una cita solidària amb la qual es recaptaran diners per a la recerca oncològica i per a ajudes directes als pacients i les seves famílies.

L'esdeveniment se celebrarà el diumenge 11 de setembre a partir de 2/4 de 9 del matí. Les inscripcions ja són obertes i es poden realitzar, a través d'aquest enllaç fins al dissabte 10 de setembre a les 2 del migdia. El cost de la inscripció és de 10 euros i inclou una samarreta técnica i un esmorzar solidari. La recollida de  samarretes es farà a l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar des del 5 fins al 9 de setembre de 8 del matí a 2/4 de 3 del migdia presentant el justificant d'inscripció.

La sortida es farà des del carrer de la Sala de Sant Cristòfol. La marxa, amb una distància de 7 kilòmetres, recorrerà la Ruta del Romànic Montserratí i es podrà completar tant corrent com caminant. Amb la finalitat de fomentar la pràctica de l'esport entre totes les persones, la marxa està adaptada per a tots els públics.

La marxa compta amb el patrocini d'Agroserveis Catalunya, Excavacions Cáceres i l'empresa de serveis Juan i Juan; la col·laboració d'Agbar, Bon Àrea i Solán de Cabras, i el suport de Protecció Civil.