El piromusical al parc de l'Agulla s'acompanya de llamps i trons

L'acte més multitudinari de la Festa Major de Manresa torna al seu emplaçament amb generositat i més color

El castell de focs del piromusical del Cor de Catalunya ha estat espectacular
El castell de focs del piromusical del Cor de Catalunya ha estat espectacular | Cristina Domino
28 d'agost del 2022
Actualitzat el 30 d'agost a les 7:28h
El priromusical del Cor de Catalunya, que ha anat a càrrec de la Pirotècnia Peñaroja, ha tornat al parc de l'Agulla, després que les edicions anteriors haguessin de celebrar-se deslocalitzades per poder-se seguir des dels balcons de casa, amb generositat, força i més color que mai. A banda, ha tingut un acompanyament no programat: metres més amunt, una tormenta elèctrica ha regalat llamps i trons a l'espectacle de focs.

Com sempre, el piromusical del Cor de Catalunya ha omplert el parc de l'Agulla de gent, molts dels quals han aprofitat les activitats de caire familiar que s'han programat al llarg de la tarda per fer l'entrepà i esperar a que fos l'hora.

Però no només el parc de l'Agulla s'ha omplert de gent. Altres punts alts de la ciutat, com els Trullols han viscut una autèntica febre per trobar lloc per al cotxe als descampats del polígon comercial, o a la vora del carrer per gaudir dels 15 minuts de castell de focs des de la posició més privilegiada.

La Festa Major de Manresa encara la seva recta final amb un dilluns festiu que culminarà amb l'esperat retorn del Correfoc per acomiadar la festa fins al proper estiu.