Els Tirallongues completen una molt bona actuació a la Diada castellera de Festa Major

Han completat tres castells de 7, però han hagut de desmuntar un 5 de 7 que ha tremolat en els dosos abans de ser carregat

Els Tirallongues en el moment de carregar el 4 de 7 amb agulla
Els Tirallongues en el moment de carregar el 4 de 7 amb agulla | Pere Fontanals
28 d'agost del 2022
Actualitzat el 30 d'agost a les 7:28h
La Diada castellera de la Festa Major de Manresa ha aplegat a la plana de l'Om els amfitrions Tirallongues, els Castellers de Terrassa i els Castellers de Figueres, que han completat, totes tres colles, una molt bona actuació d'acord amb el que s'esperava d'elles.

Els Tirallongues han obert i tancat la seva actuació amb un vano de 5. Entremig, destaca el 4 de 7 amb agulla descarregat amb molt treball, i un altre 4 de 7, en aquest cas sense agulla, que també s'ha descarregat. El tercer castell dels manresans, però, un complicat 5 de 7, s'ha hagut de desmontar sense carregar després que la tremolor en els dosos es traslladés als pisos inferiors. Finalment, a ronda de repetició, els Tirallongues han descarregat un 3 de 7.

Per la seva part, els Castellers de Figueres han descarregat un pilar de 4, un 4 de 7, un 3 de 7, un 4 de 6 amb agulla i han tancat actuació amb un pilar de 5. Els Castellers de Terrassa han completat un pilar de 4, un 3 de 7, una torre de 6, un 3 de 6 aixecat per sota i han clos amb un pilar de 5.

Pinya dels Tirallongues per al 5 de 7 que finalment no ha reeixit. Foto: Pere Fontanals