La denúncia d'una baralla de grup i una noia ferida d'un tall a la cama, incidents durant el concert d'Els Catarres

L'enfrontament s'ha dissolt abans de l'arribada de la policia i la noia no ha sabut explicar si el tall havia estat accidental o fruit d'una agressió

El públic ha estat molt junt durant el concert d'Els Catarres
El públic ha estat molt junt durant el concert d'Els Catarres | Pere Fontanals
28 d'agost del 2022
Actualitzat a les 15:01h
El concert que Els Catarres han ofert aquest dissabte al carrer Sallent del polígon dels Dolors en el marc de la Festa Major de Manresa s'ha resolt sense cap incidència important malgrat la denúncia d'una baralla entre una vintena de joves i un avís per ferida de tall a la cama que, al principi, ha fet pensar en una agressió per arma blanca.

El primer dels capítols s'ha produït a 2/4 de 3 de la matinada quan un home ha avisat d'una baralla entre un grup d'una vintena de joves al carrer Artés a l'altura del restaurant Golden. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, quan els agents han arribat a lloc després de la denúncia no s'han trobat a ningú ni cap situació conflictiva als voltants.

L'altre fet destacable ha passat a 1/4 de 3 de la matinada quan una noia s'ha acostat al Punt Lila habilitat al concert amb una ferida de tall a la cama i des d'aquí han avisat al servei d'emergències. La mateixa noia ha explicat als agents que mentre passava entre la gent que hi havia aplegada al concert ha notat que es tallava a la cama. La noia no ha sabut concretar si el tall ha sigut conseqüència d'una arma blanca o ha estat accidental amb un vidre o algun altre element esmolat. La noia ha rebut atenció sanitària.