1 de 10
Festa Major de Manresa

Vídeo | El Toc de Matinades desperta mitja Manresa

Grallers, timbalers i algun que altre despistat fan un recorregut pel Centre Històric i el comercial de la ciutat

per Pere Fontanals, Manresa, Catalunya | 28 d'agost de 2022 a les 10:49 |

Com és tradició dels matins de diumenge, grallers, timbalers i algun que altre vianant despistat s'han encarregat de despertar els veïns del Centre Històric i el comercial amb el Toc de Matinades després d'una nit i matinada intensa d'activitats a Manresa.


Malgrat que en els dos darrers anys, a causa de les restriccions de la pandèmia, el Toc de Matinades havia saltat del programa de la Festa Major de Manresa, una dotzena d'irreductibles la van mantenir fora de l'agenda oficial d'actes. Aquest 2022, però, normalitzades les alertes, una trentena llarga de músics s'han encarregat de tocar, ben fort, músiques festives per donar el bon dia als ciutadans que encara dormien.

El Toc de Matinades ha començat a Casa Caritat i ha passat per la plaça de l'Hospital, la plaça i baixada dels Drets, carrer Sobrerroca, Sant Miquel, plana de l'Om, carrer Urgell i del Born, passeig Pere III fins a Crist Rei, carrer Àngel Guimerà, Esquilets -Sant Joan Baptista de la Salle-, plaça Europa, carrer i plaça del Carme fins arribar a la plaça Major, davant de l'Ajuntament.


Participació