Els concerts de petit format també triomfen en les seves convocatòries

Tot i la gran afluència de públic al concert d'Els Catarres, els concerts a les places de Manresa també s'omplen de gent

El Amante Virgen de Toni Holgado ha omplert la plana de l'Om
El Amante Virgen de Toni Holgado ha omplert la plana de l'Om | Nàstia Belyanina
28 d'agost del 2022
Actualitzat el 30 d'agost a les 7:29h
Tot i la massiva afluència de públic al polígon dels Dolors per a gaudir amb el concert estrella de la Festa Major amb Els Catarres, amb més de 7.000 persones a primera hora, els concerts de petit format programats aquesta nit de dissabte a diverses places de Manresa, inclosa la vesprada musical feminista i catalana proposada per l'Alternativa, també han tingut èxit de convocatòria, amb els carrers plens de públic. De fet, en molts casos, Els Catarres han deixat el públic amb més ganes de festa que ha alimentat les propostes més tardanes al cor de la ciutat.

El tot terreny Toni Holgado liderant El Amante Virgen ha deixat la plana de l'Om sense ni un espai per a poder respirar. També la plaça Sant Domènec, amb The Txandals i, després, amb Dj Revival Adrià Ortega ha quedat petita.

Les propostes de l'Alternativa, enguany amb grups femenins i que canten en català, han omplert la plaça Puigmercadal d'incondicionals d'aquesta convocatòria i també de menys avesats que s'han sentit cridats a participar-hi.

Les ganes de música en directe que té el públic manresà ja es va viure la nit de divendres amb places plenes a gairebé totes les propostes, tant de concerts com de música de ball.