El CE Manresa organitza un autobús per al primer partit de Segona RFEF a València

El viatge més l'entrada a la Ciutat Esportiva de Paterna té un preu conjunt de 40 euros

Ciutat Esportiva de Paterna, on el CE Manresa estrenarà categoria
Ciutat Esportiva de Paterna, on el CE Manresa estrenarà categoria | VCF
25 d'agost del 2022
Actualitzat a les 20:12h
El primer equip del CE Manresa es vol sentir acompanyat durant la seva estrena a Segona RFEF el proper 3 de setembre a les 7 de la tarda a la Ciutat Esportiva de Paterna del València - Mestalla, el filial del València FC.

Per això, des del club s'ha reservat un autobús perquè tot aquell aficionat que vulgui empènyer en l'estrena manresana a la categoria ho tingui més fàcil, a un preu de 30 euros, als que s'han de sumar 10 euros més del preu de l'entrada a l'estadi valencià.

L'autobús sortirà des de l'estadi del Congost el dissabte 3 de setembre a les 9 del matí, amb la previsió d'arribar a València capital a 2/4 de 2 del migdia. A aquella hora, tothom tindrà l'hora del dinar i les primeres hores de sobretaula lliures per visitar la capital del Túria, fins a 2/4 de 6 de la tarda, quan l'autobús desplaçarà els aficionats fins a Paterna. Just acabat el partit, l'autobús agafarà el camí de tornada a Manresa.

Per comprar el viatge més l'entrada cal fer-ho a les oficines del club, a l'estadi, o fer una transferència bancària al compte ES02 2100 0488 5402 0011 9415, posant en el concepte BUS i el nom. Per a més informació es pot trucar al 629 34 07 88.