S'obren les inscripcions dels tallers de teatre d'Els Carlins per a infants, joves i adults

Les inscripcions estaran obertes fins el 26 de setembre, o fins que s'exhaureixin les places

Els Carlins obre les inscripcions als tallers de teatre
Els Carlins obre les inscripcions als tallers de teatre | Els Carlins
Redacció
22 d'agost del 2022
Actualitzat a les 8:01h
Els tallers de teatre d'Els Carlins són dirigides enguany a infants, joves i adults. La marca d'aquestes formacions és passar-s'ho bé fent teatre, mentre es treballa en la formació en interpretació (treball de les emocions, tècniques d'interpretació, improvisació, treball de text, joc teatral, treball d'escenes); veu (projecció, entonació, tècnica vocal, treball amb música, cant), i expressió corporal i moviment (treball del cos i el moviment, motricitat, llenguatge no verbal).

També pretén potenciar les relacions interpersonals, l'autoestima, la descoberta de les motivacions personals i habilitats bàsiques en la pràctica del teatre. Ja més concretament, en els tallers infantils i juvenils s'empra la metodologia de la combinació entre el lleure i la formació teatral: les sessions es veuran complementades per jocs, cançons, tallers i manualitats. En tots els casos, a final de curs hi haurà una mostra final de l'obra o els textos que es treballin.

Informació per a inscripcions i terminis
Tota la informació més detallada dels tallers es pot trobar a www.elscarlins.cat/formació, i per a més informació es pot escriure a [email protected] o trucar a 623 61 11 85. El termini d'inscripcions ja es troba obert i finalitza el 26 de setembre inclòs (o fins que s'exhaureixin les places) i els cursos començaran la primera setmana d'octubre.

Els tallers infantils i juvenils es duran a terme els divendres de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 de la tarda i els d'adults segons la demanda.