Álvaro Giráldez completa un bon Campionat d'Europa júnior a Munic

El gimnasta de l'Egiba ha col·laborat amb cinc notes a la vuitena posició final de la selecció espanyola

Álvaro Giràldez a les anelles on ha finalitzat en la 41a posició
Álvaro Giràldez a les anelles on ha finalitzat en la 41a posició | RFEG
19 d'agost del 2022
Actualitzat a les 22:27h
El gimnasta júnior del club Egiba de Manresa Álvaro Giráldez ha completat aquest divendres una bona actuació al Campionat d'Europa de gimnàstica artística a Munic aportant qualificacions de cinc aparells a la puntuació total de la selecció espanyola, que ha finalitzat la competició en vuitena posició.

El jove gimnasta del club manresà, encara en el seu primer any de júnior, ha pres part en els sis aparells per aconseguir una bona classificació all-around, però dues caigudes als arcs l'han allunyat de la part alta de la taula. A banda dels arcs, Giráldez ha sumat la seva nota a la de la selecció en els altres cinc aparells.

En barra fixa ha aconseguit el seu millor registre i ha finalitzat en 18a posició, segon del combinat espanyol; en salt ha finalitzat 21è, segon també de la selecció; en anelles ha aconseguit la 41a posició, tercer de la selecció; en terra ha estat el 44è, segon del combinat, i en paral·leles ha acabat 58è, segon també entre els gimnastes de la selecció. En arcs ha estat el quart de la selecció de manera que la seva puntuació no s'ha sumat a la selecció.

Aquest dissabte, Thierno Boubacar disputarà la final del Campionat d'Europa sènior amb la selecció espanyola després que dijous finalitzessin tercers en la ronda de classificació.