La selecció espanyola de Boubacar, tercera a la ronda de classificació de l'Europeu de Munic

El gimnasta de l'Egiba ha fet la seva millor actuació als arcs, la seva especialitat, on ha estat catorzè

Thierno Boubacar -sisè a la foto- amb els components del combinat espanyol a Munic
Thierno Boubacar -sisè a la foto- amb els components del combinat espanyol a Munic | RFEG
19 d'agost del 2022
Actualitzat a les 10:48h
La selecció espanyola sènior masculina de gimnàstica artística , en la qual participa el gimnasta de l'Egiba Thierno Boubacar, s'ha classificat tercera a la ronda de classificació del Campionat d'Europa que es disputa fins a diumenge a Munic, només superada per una estratosfèrica Gran Bretanya i per Turquia. D'aquesta manera, el combinat espanyol confirma la seva candidatura al medaller que es concretarà en la final que es disputarà el proper dissabte entre les vuit primeres seleccions classificades.

A nivell individual, Thierno Boubacar ha completat una bona actuació. En la seva principal especialitat, els arcs, el gimnasta de l'Egiba ha tingut la millor nota de la selecció i ha estat catorzè a la general, lluny, però, de les vuit places que donaven accés a la final individual d'aquest aparell, que es disputarà diumenge.

En la resta d'aparells on ha tingut puntuació que ha servit per a la selecció, el deixeble de Xavi Casimiro ha estat dinovè a les barres paral·leles, i quaranta-sisè a la barra horitzontal.


Actuació de Thierno Boubacar als arcs, on va tenir la seva millor actuació. Vídeo XC