Les tempestes interrompen durant 20 minuts la circulació de trens entre Manresa i Terrassa

Els trens de la línia R4 circulen fora del seu horari habitual amb afectacions que poden superar els 45 minuts

Estació de Rodalies de Manresa en una imatge d'arxiu
Estació de Rodalies de Manresa en una imatge d'arxiu | Estefania Escolà
Redacció
18 d'agost del 2022
Actualitzat a les 19:04h
La circulació de trens de l'R4 entre Manresa i Terrassa ja s'ha restablert després que aquest dijous a la tarda hagi quedat interrompuda per les fortes tempestes que estan descarregant en diferents indrets de Catalunya. En total, el servei ha estat aturat uns 20 minuts. Segons informa Renfe a la resta de la línia els trens aniran recuperant les freqüències i horaris habituals de forma progressiva. Els trens de la línia R4 circulen fora del seu horari habitual amb afectacions que poden superar els 45 minuts. A la resta de línies de Rodalies, les afectacions fins ara podien superar els 30 minuts.

D'altra banda, el Servei Meteorològic de Catalunya ha avisat de la possibilitat que durant les pròximes hores pugui descarregar pedra, es formin ratxes de vent superiors als 90 quilòmetres per hora, esclafits o tornados al Barcelonès, Baix Llobregat i Vallès Occidental. Protecció Civil demana a la ciutadania precaució en els desplaçaments.

Fins a les 6 de la tarda els Bombers han atès 32 avisos per pluja, la gran majoria a la regió metropolitana sud, sobretot al Baix Llobregat i el Garraf. La majoria dels serveis han estat per inundacions, embornals embussats o caigudes d'arbres.

Pel que fa a les carreteres a la C-32 es registren aturades a l'alçada de Sitges en tots dos sentits de la marxa a causa de la pluja. Prèviament, aquest també s'ha hagut de tallar la C-25 a Arbúcies en direcció Lleida per inundacions. En aquest cas, la situació ja es troba normalitzada.