Bones sensacions de Thienrno Boubacar en els entrenaments oficials de l'Europeu de Munic

El gimnasta de l'Egiba ha participat aquest dimarts en el conegut en l'argot com a "entrenament de pòdium"

Thierno Boubacar després dels entrenaments oficials de l'Europeu de Munic
Thierno Boubacar després dels entrenaments oficials de l'Europeu de Munic | Arxiu particular
16 d'agost del 2022
Actualitzat a les 22:19h
El gimnasta olímpic de l'Egiba Thierno Boubacar ha participat aquest dimarts en els entrenaments oficials del Campionat d'Europa de gimnàstica artística que es disputa a Munic, el conegut en l'argot com a entrenament de pòdium. Tant Boubacar com l'entrenador Xavi Casimiro han destacat les "bones sensacions" de l'actuació del gimnasta.

Els entrenaments oficials d'una competició es disputen amb el mateix format que tindrà la competició i amb el mateix ordre de presències i aparells, amb jutges i tot, però no es puntua i serveix per agafar "la mida" al format del campionat.

La competició sènior de l'Europeu començarà dijous amb el primer concurs que determinarà les vuit primeres seleccions que dissabte disputaran la final. Diumenge serà el torn de la final per aparells que enfrontarà els vuit millors gimnastes classificats a nivell individual en cada disciplina.

Aquest dimecres serà el torn de l'entrenament a pòdium de les seleccions júnior del Campionat d'Europa que també es disputa en aquesta categoria aquests dies a Munic. Álvaro Giráldez, també de l'Egiba, forma part del combinat estatal en aquesta competició.

Cal recordar que en categoria femenina, la gimnasta de l'Egiba Lorena Medina va participar amb la selecció espanyola sènior que va aconseguir el bitllet cap al Mundial de Liverpool 2022 al quedar vuitenes. En júnior, Laia Font va completar una excel·lent actuació i, tot i que la selecció va quedar desena, la gimnasta del club manresà va quedar quarta per aparells en salt i sisena en paral·leles.