El CE Manresa perd clarament contra l'Espanyol B en partit de pretemporada (0-3)

Els blanc-i-vermells han fet una bona segona part amb possessió de pilota i generant perill

El Congost s'ha quedat temporalment a les fosques a la mitja part
El Congost s'ha quedat temporalment a les fosques a la mitja part | CEM
13 d'agost del 2022
Actualitzat a les 22:16h
Bon test per al CE Manresa aquest dissabte per saber amb que es trobarà quan comenci la temporada a Segona RFEF. El partit que els blanc-i-vermells han disputat aquest dissabte al Congost contra l'Espanyol B, amb qui es veurà les cares a la lliga, ha suposat la segona derrota consecutiva a la capital del Bages, després del partit contra la UE Cornellà, dimecres passat, a la Copa Catalunya. Tots dos partits s'han liquidat amb el mateix resultat, 0-3.

El CE Manresa ha jugat una primera part discreta que ha finalitzat amb un advers 0-2, però a la segona part ha millorat molt el seu joc amb possessió de pilota i generant perill a l'àrea visitant. Això no ha evitat que el filial perico marqués el tercer gol en una jugada a pilota aturada.

El partit ha començat amb molt joc al centre del camp i un lleuger domini de l'Espanyol que s'ha traduït, al minut 22, en un gol d'Svensson. Un minut més tard, però, la nova incorporació manresana Jaume Pascual ha rematat de cap per sobre el travesser. El mateix Pascual ha xutat, al 25, una volea que ha pogut aturar el porter visitant. Al minut 37 ha tornat a marcar l'Espanyol per ampliar la distància.

El CE Manresa ha millorat considerablement en una segona part que ha començar amb endarreriment a causa d'uns problemes amb els focus de llum. Al minut 54, Noah, que ha entrat en el descans, ha rematat a la mitja volta dins l'àrea una pilota que ha marxat enganxada al pal dret visitant. Un minut més tard ha estat el mateix Noah que ha xutat des de la frontal fregant el pal dret. Al 65, Óscar Pulido s'ha lluït en una aturada a rematada visitant.

I quan més semblava que el CE Manresa podria fer algun gol, ha arribat el tercer de l'Espanyol al minut 72, en una jugada a pilota aturada, que ja ha estat definitiu.