Mor el restaurador manresà Kiko Méndez als 65 anys

També va formar part de la Junta Directiva del Centre d'Esports Manresa en dues etapes

Kiko Méndez ha mort aquest diumenge al matí als 65 anys
Kiko Méndez ha mort aquest diumenge al matí als 65 anys | Arxiu familiar
Redacció
14 d'agost del 2022
Actualitzat a les 23:19h
El restaurador manresà Francisco Kiko Méndez Guerrero ha mort aquest diumenge al matí a l'edat de 65 anys, víctima d'un càncer que li va ser diagnosticat el mes d'abril del 2016. 

Nascut al poble sevillà del Rubio, Méndez va arribar a la capital del Bages quan tenia 10 anys i aviat es va vincular al món de la restauració treballant en reputats establiments de la ciutat. Un cop va acabar el servei militar -amb 22 anys- va decidir agafar el seu primer local en propietat: el bar La Parrilla, a la Muralla Sant Francesc. A aquest el van seguir el Bar Bus de l'estació d'autobusos; el restaurant Els Torrents de Castellgalí; l'Abat (actualment regentat pel seu fill Álvaro), i el B&B, que va traspassar a finals del 2016 un cop se li va diagnosticar la malaltia. 

"Era una persona molt estimada, tant a Manresa com a El Rubio. Amant de la seva professió, valent i visionari, pioner a la ciutat en moltes ocasions a portar models de negoci i innovacions del sector. Et donem les gràcies per tot, t'estimem i desitgem que descansis en pau" destaca la seva família.

Es va casar amb Eva Merino Álvarez, amb qui va tenir dos fills, l'Álvaro i la Laura. A banda de la seva passió per la restauració, Méndez era un enamorat del futbol. De fet, va militar en molts equips de la comarca del Bages, tant en clau de jugador com en la vessant directiva. Concretament, va formar part de la Junta Directiva del Centre d'Esports Manresa durant els anys 1994-1998 i 2003-2006. Aquesta darrera etapa va coincidir amb la celebració del centenari de l'entitat.

El funeral se celebrarà aquest dimarts a les 11 del matí a la parròquia de Sant Pere Apòstol.