«L'home orquestra» d'en Peyu, plat fort a la Festa Major de Fonollosa

El programa de festes, que començarà el proper dilluns, és ple de concerts, activitats esportives i infantils

En Peyu portarà «L'home orquestra» a Fonollosa
En Peyu portarà «L'home orquestra» a Fonollosa | Arxiu
13 d'agost del 2022
Actualitzat a la 13:39h
En Peyu amb el seu L'home orquestra serà el principal reclam de la Festa Major de Fonollosa que començarà el proper dilluns, 15 d'agost, i que s'allargarà fins al dilluns 22. A banda, al programa hi ha altres activitats esportives, infantils i diversos concerts.

El programa començarà aquest dilluns a les 8 del matí amb una caminada amb dues rutes, una curta de 8 quilòmetres i una llarga de 12. A les 7 del vespre, Valentí Calmet pronunciarà el pregó de Festa Major i es farà un brindis d'inici de festa. Seguidament, hi haurà concert i ball de Festa Major amb Aura. Tot plegat es farà a la plaça 1 d'Octubre.

Les activitats continuaran dimarts, dimecres i dijous amb el Torneig de Futbol Sala que es portarà a terme de 7 a 10 del vespre. El torneig tindrà lloc a la Pista poliesportiva. Cada equip tindrà sopar gratuït en quedar eliminat. Els tres equips finalistes rebran un trofeu i el campió, un pernil.

Divendres, a les 10 del matí començarà el Torneig de futbolí amb categories per a majors i per a menors de 15 anys, amb trofeus per als tres primers de cada categoria. El torneig es disputarà a la plaça 1 d'Octubre. Al mateix divendres, a les 6 de la tarda, també a la plaça 1 d'Octubre, es farà el taller "Com cuidar-te sense arruinar-te".

Al vespre arribarà la Nit Jove, amb les food trucks +Q Crep i La croqueta de Llum a partir de les 10, a l'exterior de la pista Poliesportiva. I a partir de les 12 de la nit, es viurà el concert de l'Orquestra Tropical i la sessió de Dj Arzzet.

Dissabte serà el torn del Torneig 3x3 de futbol amb obsequi per als tres primers classificats, i inflable aquàtic i taller de pintacares. Serà a les 6 de la tarda al Camp de futbol. A 2/4 de 10 del vespre arribarà el Gran sopar de Festa Major amb menú típic dels anys 80 a la plaça 1 d'Octubre. Tot seguit començarà una sessió sense aturador amb els DJ de Boite Lennon.

Diumenge començarà a les 10 del matí amb el toc de matines i a 2/4 d'11 tindrà lloc la missa solemne en honor a Santa Elena. A 2/4 de 12 serà el torn de la ballada de l'Alzina a la plaça 1 d'Octubre, amb sardanes i vermut de Festa Major. A 2/4 de 9 del vespre, en Peyu portarà el seu espectacle L'home orquestra a la plaça 1 d'Octubre. Es tracta d'un espectacle d'humor on fa un homenatge a les actuacions de Festa Major dels pobles.

El darrer dia de Festa Major a Fonollosa, el dilluns 22 d'agost, començarà a les 10 del matí amb la missa pels difunts. A 3/4 d'11 del matí a la plaça 1 d'Octubre, es farà xocolatada i l'espectacle d'animació familiar Abracadabra a càrrec de Rovell d'ou. A continuació es farà la festa de l'escuma.

A les 8 del vespre, les havaneres d'Els Cremats tancaran el programa de Festa Major. A la mitja part hi haurà sardines i rom cremat per als assistents.