Lluita contra el càncer

Obertes les inscripcions per al segon Castellbell i el Vilar en Marxa Contra el Càncer

Se celebrarà el diumenge 11 de setembre

Façana dels baixos de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar | AjCbiV
per Redacció, 12 d'agost de 2022 a les 20:27 |
L'Associació Contra el Càncer a Castellbell i el Vilar organitza conjuntament amb l'Ajuntament la segona edició del Castellbell i el Vilar en Marxa Contra el Càncer, una cita solidària amb la qual es recaptaran diners per a la recerca oncològica i a ajudes directes als pacients i les seves famílies.

L'esdeveniment se celebrarà el diumenge 11 de setembre a 2/4 de 9 del matí. Les inscripcions es poden realitzar, a través d'aquest web fins al dissabte 10 de setembre a les 2 del migdia. El cost de la inscripció és de 10 euros i inclou una samarreta técnica i un esmorzar solidari. La recollida de  samarretes es farà a l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar des del 5 fins al 9 de setembre de les 8 del matí a 2/4 de 3 del migdia presentant el justificant d'inscripció.


La sortida será a 2/4 de 9 del matí des del carrer de la Sala de Sant Cristòfol de Castellbell i el Vilar. La prova, amb una distància de 7 kilòmetres, recorrerà la Ruta del Romànic Montserratí i es podrà completar tant corrent com caminant. Amb la finalitat de fomentar la pràctica de l'esport entre totes les persones, la marxa està adaptada per a tots els públics.

La marxa compta amb el patrocini d'Agroserveis Catalunya, Excavacions Cáceres i l'empresa de serveis Juan i Juan; la col·laboració d'Agbar, Bon Àrea i Solán de Cabras; i el suport de Protecció Civil.

 

Participació