Tret de sortida a la Festa Major de Navarcles

El municipi viurà sis dies de festa amb concerts d'El Quinto Carajillo, El Pony Pisador i Xarop de Nit, entre altres

Navarcles estrena una nova Festa Major
Navarcles estrena una nova Festa Major | AjNvc
10 d'agost del 2022
Actualitzat a les 23:49h
Navarcles ha donat el tret de sortida a la seva Festa Major aquest dimecres, amb un programa d'actes que s'allargarà fins al dilluns, 15 d'agost. Després dels actes d'aquest dimecres, el Desperta Navarcles, amb una traca de 110 metres, una tarda de piscina amb 300 pilotes, la repetició de la Milla infantil i les 5 Milles nocturnes, un taller còctels i la Remullada nocturna, el programa d'actes continuarà dijous.

Des del complex Tres Pins, a 2/4 de 9 del matí sortirà la Caminada de 8,46 km. A partir de les 11 del matí se celebrarà la Matinal de teixits a la residència. Ja a les 7 de la tarda, serà el torn de l'animació infantil amb Jordi Tonetti a l'edifici verd de l'escola Catalunya. De 8 del vespre a 10 de la nit, els restauradors navarclins serviran les seves millors croquetes amb tasts de vi a la plaça de l'Ajuntament. I a partir de les 10 de la nit, darrere l'Ajuntament serà l'hora del concert d'El Quinto Carajillo.

El divendres començarà d'hora amb ball amb Pep i Maria José a la residència. Serà a les 11 del matí. La mateixa residència a les 5 viurà una tarda de jocs. A la font Vella a partir de les 6 de la tarda se celebrarà el primer Concurs de grups i solistes amateurs. Una hora més tard i darrere l'Ajuntament, Disco Pinky portarà la discoteca per als més xics. A 2/4 de 8 a la plaça de l'Ajuntament es celebrarà el Joc de la vilatana o vilatà de l'any. A les 8 del vespre a l'aparcament del carrer Monestir, els foodtrucks oferiran sopar a la fresca. A 2/4 de 9 del vespre, de nou a la plaça de l'Ajuntament, s'hi celebrarà el Bingo, que rematarà el concert de Papa's and the Popo's, darrere de l'Ajuntament a partir de les 11.

Dissabte començarà amb un Matí de màsters esportives als Tres Pins. A la font de la Cura, a partir de les 12 del migdia, es celebrarà un Concurs de paelles i un Bingo pongo. A les 6 de la tarda a la plaça de l'Aguilar es celebrarà la Festa de l'escuma. L'edifici verd de l'escola Catalunya acollirà a partir de 2/4 de 8 del vespre, la Nit de tapes. Des de la mateixa escola, a 2/4 de 10 del vespre començarà la cercavila dels gegants de Navarcles amb motiu del 25è aniversari del Claudi. El concert d'El Pony Pisador tancarà la nit de dissabte al parc de la Planota a partir de les 11 de la nit.

La xaranga obrirà el diumenge a 2/4 de 9 del matí des del parc del carrer Piscines i Esports. Durant tot el matí, el Llac, el riu Calders i el Llobregat acolliran el tradicional Concurs de pesca. També durant el matí, la sala de plens de l'ajuntament acollirà una donació de sang. Per la seva banda, el parc Marcel·lí Monrós acollirà la Fira de la Quitxalla a partir de les 10 del matí i fins al migdia. La plaça de l'Ajuntament acollirà a partir de les 6 la Tarda de Jocs amb l'Avi Mateu. A 2/4 de 7 de la tarda serà l'hora del partit de futbol entre el CF Navarcles i la UE Avià. La plaça de l'Ajuntament acollirà a les 7 de la tarda la Festa del confeti i a les 8 del vespre darrere l'Ajuntament es farà un Sopar de carmanyola. Aquí mateix, a partir de les 10 de la nit, Edu Mutante oferirà un vespre de monòlegs. El diumenge finalitzarà als Tres Pins amb el Pàdel Nocturn per a joves a partir de les 11 de la nit.

El dilluns, l'últim dia de festa començarà amb un Torneig de partides ràpides d'escacs a la plaça Major a partir de les 10 del matí. A les 12, al parc Marcel·lí Monrós hi haurà Ballada de Gegants, i just després de la ballada hi haurà el Vermut de Festa Major. A partir de les 6 de la tarda, els joves que vulguin podran participar en la pintada del pati del Katna. A les 7 de la tarda a darrere de l'Ajuntament es farà l'espectacle musical Els Tratos Band. A 2/4 de 8 de la tarda a l'escola Verda Xarop de Nit oferirà el seu concert de Festa Major. El pati del Katna acollirà la Festa Eivissenca a partir de les 8 del vespre. Al mateix lloc, a 2/4 de 10 del vespre es farà un taller de còctels sense alcohol. I ja per rematar la festa, el parc de la Planota serà l'escenari del Castell de focs a les 10 de la nit, i l'edifici verd de l'escola Catalunya acollirà el concert de Final de Festa Major amb Xarop de Nit.

Els detalls del programa es poden consultar en aquest enllaç.