Un CE Manresa amb 10 no pot amb el Cornellà i cau de la Copa Catalunya (0-3)

L'expulsió de Salva a la mitja hora de joc condiciona la resta de partit

Aquest ha estat l'onze inicial del CE Manresa contra la UE Cornellà
Aquest ha estat l'onze inicial del CE Manresa contra la UE Cornellà | CEM
10 d'agost del 2022
Actualitzat a les 22:07h
L'expulsió de Salva al minut 32 de la primera part ha condicionat el partit que el CE Manresa ha disputat aquest dimecres al Congost contra la UE Cornellà en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya i ha deixat un marcador, 0-3, que fa que els blanc-i-vermells s'acomiadin de la competició a les primeres de canvi.

Els manresans han començat el partit amb empenta i amb bones ocasions. Al minut 11, Jaume Pascual no ha pogut superar el porter Lucas en l'u contra u. Fins i tot després de l'expulsió, al minut 42, Javi López ha tingut una bona oportunitat en una rematada de cap.

Però poc a poc les oportunitats que havien tingut tots dos conjunts es van anar transformant en ocasions dels del Baix Llobregat. Així, en temps afegit de la primera part Gil Muntadas estrenava el marcador. El mateix jugador tornava a marcar en una contra al minut 67, i al 79 era Àlex Iglesias que, en propia porta, tancava el marcador definitiu.

El CE Manresa cau eliminat contra un Primera RFEF a qui en pretemporada havia superat pel mateix registre de 3-0.