Sant Fruitós de Bages serà l'epicentre de la XIX edició de la Nocturna Clàssic Ral·li

El municipi acollirà aquest esdeveniment internacional el dissabte 27 d'agost

La Nocturna Clàssic Ral·li tindrà Sant Fruitós com a epicentre
La Nocturna Clàssic Ral·li tindrà Sant Fruitós com a epicentre | Josep M. Costa
Redacció
10 d'agost del 2022
Actualitzat a les 18:54h
Sant Fruitós de Bages serà, per primera vegada, el punt central de la Nocturna Clàssic Ral·li el proper dissabte 27 d'agost. La dinovena edició d'aquest esdeveniment internacional de ral·lis de vehicles clàssics, dins la disciplina de regularitat FEVA, tindrà la sortida, l'arribada i el parc tancat, a la plaça Alfred Figueras.

El recorregut, d'entre 270 i 340 quilòmetres, transcorrerà per carretes secundàries de les comarques del Bages, el Moianès, el Berguedà i Osona.

Aquesta competició, on prendran part vehicles de ral·li de com a mínim 25 anys d'antiguitat, preveu acollir una norantena de participants d’arreu de Catalunya, Aragó, el País Valencià i França. La competició es valora amb la regularitat durant la cursa, donant la victòria a l'equip que realitza un tram indicat per l'organització a una mitjana de velocitat sempre per sota dels 50 km/h, de forma constant segons la categoria.

La Nocturna, organitzada pel Clàssic Motor Club del Bages, és l'única prova d'aquestes característiques que se celebra enguany a Catalunya.

Es pot trobar més informació a https://www.classicmotorclub.org.