Futbol

El CE Manresa perd el Torneig d'Històrics a última hora i de rebot (0-1)

Els blanc-i-vermells i el Terrassa juguen un partit molt equilibrat que cau a mans dels vallesans

El CE Manresa ha lluitat pel Torneig d'Històrics fins al final | Torneig d'Històrics
per Pere Fontanals, 8 d'agost de 2022 a les 12:19 |
El CE Manresa ha perdut la final del Torneig d'Històrics contra el Terrassa en un partit amb poques oportunitats pels dos cantons i molt equilibrat en el joc que s'ha acabat decidint en el temps de descompte en una rematada de Jordi Cano que s'ha colat a la porteria manresana després de tocar amb un defensor.

El CE Manresa ha completat la seva segona participació al Torneig d'Històrics com a subcampió després d'arribar a la final invicte. Els manresans han completat un molt bon partit contra el Terrassa, però no han sabut rematar les poques ocasions que han tingut a prop de la porteria.


Al minut 12, Jaume Pascual ha rematat de volea per sobre de la porteria. Al 43 ha estat Noah qui davant de la porteria ha rematat de cap fora. Dos minuts més tard, Noah ha tornat a rematar de prop a les mans del porter. Durant la segona part, el joc s'ha disputat a l'ample del camp fins que ja en temps de descompte, Cano ha xutat des de la frontal i la pilota ha entrat a la porteria després de tocar amb un defensor manresà.

 

Participació