El CE Manresa guanya al Sant Andreu i jugarà la final del Torneig d'Històrics

Aquest diumenge a partir de les 6 de la tarda contra el Terrassa

El CE Manresa continua amb pas ferm el seu pas pel Torneig d'Històrics
El CE Manresa continua amb pas ferm el seu pas pel Torneig d'Històrics | Torneig d'Històrics
07 d'agost del 2022
Actualitzat a les 8:28h
El CE Manresa jugarà aquest diumenge la final del Torneig d'Històrics contra el Terrassa (18.00h) després que els blanc-i-vermells s'hagin imposat a la UE Sant Andreu, per 1-0, en un matx igualat i tens, aquest dissabte a les semifinals.

Els manresans han començat el partit amb domini sobre els andreuencs. Al minut 24, Pau Darbra xutava a l'escaire, però el porter hi podia posar la mà. Un minut més tard, Javi López marcava en fora de joc. Les ocasions sovintejaven fins al minut 44, quan Àlex Sánchez ha rebut entre línies, s'ha plantat davant del porter i l'ha batut per sota de les cames.

A la segona part el domini ha estat del Sant Andreu, que ha sortit dels vestidors amb més gana. Tot i així, al minut 61, la defensa dels de Barcelona ha hagut de treure de sota dels pals un remat de Javi López que es colava a la porteria. També al 68, Noah ha rematat de cap una pilota que ha aturat el porter.

El tram final del partit ha estat embolicat per l'expulsió del porter Òscar Pulido, per part manresana, i de dos jugadors del Sant Andreu, però sense conseqüències en el resultat final.