Lorena Medina i Laia Font, a punt per al Campionat d'Europa de Gimnàstica artística

Les gimnastes de l'Egiba porten dues setmanes concentrades a Madrid amb la selecció estatal i viatjaran a Múnich aquest diumenge al vespre

Laia Font i Lorena Medina a punt per viatjar a Múnich
Laia Font i Lorena Medina a punt per viatjar a Múnich | Arxiu particular
06 d'agost del 2022
Actualitzat a les 11:10h
Les gimnastes del club manresà de l'EgibaLorena Medina i Laia Font es troben a la recta final abans de la seva participació al Campionat d'Europa de Gimnàstica artística que es disputarà la propera setmana a Múnich.

Les esportistes, convocades per les seleccions sènior i júnior respectivament, porten dues setmanes concentrades a Madrid on han anat fent entrenaments i passant controls "amb molt bons resultats", segons assegura el seu entrenador Xavier Casimiro.

Aquest diumenge al vespre sortiran cap a la ciutat alemanya per poder realitzar els entrenaments lliures dilluns, i els específics per a sèniors dimarts i per a júniors dimecres abans no comenci la competició dijous.

A nivell individual, tant Medina com Font treballen amb l'objectiu d'aconseguir un around, o sigui, classificar-se per a la final general dels quatre aparells en categoria sènior i júnior, i assolir bones classificacions, també, en cadascuna de les disciplines.

A nivell d'equips, la selecció espanyola sènior disputa la competició amb la pressió afegida de la classificació per als Jocs Olímpics de París. No ser entre les dotze primeres seleccions suposaria la seva eliminació de la cursa olímpica, però des del combinat estatal es confia en classificar-se per a la final (entre els 8 primers).

A nivell júnior no existeix aquesta pressió per als Jocs Olímpics, però amb uns combinats que inclouen gimnastes molt joves, confien classificar-se per alguna final d'aparell i, així, tancar un bon campionat.