El Festival de Granera portarà Lucia Fumero i la seva banda a la Masia del Girbau

El concert se celebrarà aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda

Lucia Fumero
Lucia Fumero | Arxiu particular
05 d'agost del 2022
Actualitzat el 06 d'agost a les 12:32h
El Festival de Granera portarà aquest dissabte a partir de les 6 de la tarda Lucia Fumero i la seva banda a la Masia del Girbau. Fumero posarà la veu i el piano, Martín Leitón, el contrabaix i la leona, i Juan R. Berbín, la bateria. El preu de l'entrada serà de 10 euros.

Estils diversos han influenciat la pianista i cantant Lucia Fumero. Ara estrena disc i projecte propi, amb música original que va d'un lloc a un altre, ple de vitalitat i aire fresc. La base del seu univers neix en el folklore i es transforma a través del bagatge que ha consolidat en la clàssica i el jazz. En resulten colors únics i singulars.

Interessada tant en les cançons amb veu i lletra com en la música instrumental, Lucia Fumero s'expressa amb un ritme marcat de carisma i personalitat a la vegada que impressionista, dos conceptes aparentment oposats. Però quan compon, tot flueix, balla i captiva de forma inevitable.

Tots els temes que interpretarà són seus, excepte Carancho, que és d'Horacio Fumero. Lucia Fumero va ser Primer Premi en jazz del Concurs de les Joventuts Musicals d'Espanya 2020.