Fires

Obertes les inscripcions per a les parades de la pròxima Fira de Sant Andreu de Manresa

Enguany, per optimitzar les tasques d'organització, la gestió de les parades de venda no sedentària i alimentació es farà a través de la UBIC

per Redacció, 5 d'agost de 2022 a les 11:55 |
Una parada de tir durant la Fira de Sant Andreu de Manresa | AjM
La Fira de Sant Andreu de Manresa tindrà lloc els pròxims dies 25, 26 i 27 de novembre de 2022. Amb motiu d'aquesta tradicional celebració comercial, als carrers de la ciutat hi haurà diferents activitats de dinamització i s'instal·laran parades de venda, activitats recreatives i atraccions.

A diferència d'altres anys, la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC), serà l'organitzadora de la fira, i gestionaran directament les activitats de dinamització i les parades de venda no sedentària i d'alimentació. Es pot trobar més informació a la seva pàgina web a través d'aquest enllaç.

Altrament, l'autorització per a la instal·lació d'atraccions de fira i activitats recreatives serà atorgada directament per l'Ajuntament de Manresa, d'acord amb el previst a les bases reguladores, que diferencien dos tipus d'instal·lacions.

Atraccions de fira


Les atraccions de fira s'ubicaran Polígon industrial de Els Trullols i, a diferència de la resta d'instal·lacions, també podran estar en funcionament el cap de setmana anterior a la fira. Per tant, les persones interessades, en el moment de presentar la sol·licitud, hauran d'indicar si volen assistir els dos caps de setmana (18-20 i 25-27 de novembre) o bé tan sols a un dels dos.

S'inclouen dins la categoria d'atraccions de fira les atraccions consistents en: pistes de xoc, voladors, tren, saltamontes, braços articulars, simuladors, elements giratoris, inflables, llits elàstics, atraccions amb elements mecànics....).

Activitats recreatives


Les activitats recreatives s'ubicaran al segon tram del passeig de Pere III (entre Crist Rei i la plaça Espanya) els dies 25 a 27 de novembre de 2027. En el supòsit que, per les dimensions de l'activitat, no puguin assignar-se en el tram assignat, l'Ajuntament podrà acordar la ubicació en un altre tram del Passeig.

Es consideraran activitats recreatives, les activitats consistents en: cabines de tir (esports, tirs, dards), curses de camells, pesca d'ànecs i altres de naturalesa similar.

Termini i forma de presentació de sol·licituds (només atraccions de fira i activitats recreatives)


El termini de presentació serà del 3 d'agost al 5 de setembre (ambdós inclosos). Les sol·licituds presentades fora d'aquest termini seran excloses. Les sol·licituds es poden fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Manresa o telemàticament als següents enllaços: atraccions o activitats recreatives.

Formes de contacte


Per qualsevol informació relacionada amb les atraccions i activitats recreatives, us podeu posar en contacte amb la Unitat de Fires i Mercats de l'Ajuntament de Manresa (plaça Major, 1 – Tel. 93 878 24 26. Correu electrònic: firestradicionals@ajmanresa.cat.

Pel que fa a parades de venda no sedentària i alimentació, cal posar-se en contacte amb la UBIC - Manresa Més Comerç (plaça del Mercat, s/n. Edifici de Can Jorba – Tel. 93 872 93 15. Correu electrònic ubicmanresa@ubicmanresa.com.

 

Participació